Maar wat doen we nu eigenlijk?

Gepubliceerd op 18 augustus 2014 om 09:52

Misschien een beetje verwarrend: Drummer gestopt, drummer gezocht en mediastilte. Watskeburt? We leggen het even uit.

Want het is heel simpel: We zijn nog steeds op zoek naar een drummer! In de afgelopen weken hebben we wel regelmatig visite gehad in de oefenruimte hoor, en zijn er een paar drummers op auditie geweest. Gezellige avonden, leuke muziek en overdenkingen. Maar we waren nu niet nog steeds op zoek naar een drummer als er één was blijven hangen. Tot nu toe ontbrak de 'klik' gewoon. We kunnen er lang en breed over gaan praten, maar dat heeft geen zin. Een persoonlijke klik, maar vooral ook muzikaal is wel zo fijn. 

Dus wat doen we nu? We blijven gewoon muziek maken hoor. Ons assortiment breidt zich langzaam uit, we maken wat nieuwe dingetjes, maken 's een nummer af en schaven wat bestaande nummers bij. Muziek is natuurlijk nooit af. Eerdere opnames zijn dan ook niet geheel representatief meer na meerdere keren bijschaven. Dat is niet erg hoor, vinden wij tenminste, al roept het wel om nieuwe opnames. Maar ach, komt tijd, komt raad.

We hobbelen zo wat door, hopen dat er nog wat meer drummers langs komen zodat we dan kunnen melden dat de drummer gevonden is. Verder niet zoveel bijzonders, maar dan weten jullie het in ieder geval even. Zo zijn we dan ook wel weer! 

Geplaatst door The Freshpot

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.