Ferry Freshpot Friday recensie

Gepubliceerd op 10 mei 2014 om 18:38

Afgelopen vrijdag was een ietwat andere oefenavond als normaal, maar daarmee was het zeker niet minder geslaagd. Annemieke's vader, Ferry, heeft kennis gemaakt met The Freshpot.

De avond begon rustig, met een bakje koffie (FRESHPOT!) en een biertje aan de bar. Peter had het drumstel al opgezet, de gitaren waren al aangesloten en de microfoon stond ook klaar. Het duurde niet heel lang toen Ferry ook binnenkwam. De oordoppen paraat en klaar om eens te ervaren hoe dat drummen nou is. Na een paar liedjes geluisterd te hebben en de kunst wat afgekeken te hebben, zette hij de eerste slagen in. Het valt niet mee om alle ledematen tegelijkertijd en afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Met wat tips en tricks ging het steeds wat gemakkelijker en natuurlijk ging het voornamelijk om het plezier. 
Toen Ferry het aanbod kreeg om de gitaar eens te proberen, wilde hij deze kans ook niet onbenut laten. En ach, als je dan toch al bezig bent, is een liedje zingen ook wel weer leuk. Die beste man kan zo geboekt worden voor een eenmansband.

Voor The Freshpot was het ook aanleiding om hier en daar van instrument te wisselen, om even een keer helemaal anders te doen. 
Kortom: Freshpot Friday stond in het teken van Ferry en het was helemaal geslaagd! 

 


Geplaatst door The Freshpot

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.